Acasă

Acest colțișor web este dedicat lumii cărților, din perspectiva mea. Oricine este binevenit să caute ceva ce i-ar putea fi de folos.
Știu din proprie experiență cât de folositoare poate fi uneori o poză dintr-o carte pe care dorești să o cumperi, să-ți poți da seama cum arată pe interior, să poți arunca o privire pe cuprinsul ei, să vezi cum e grafica, mărimea, și nu în ultimul rând, o recenzie utilă. Eu rareori cumpăr o carte fără ca mai întâi să verific mai multe recenzii. Știu că orice recenzie este, până la urmă, o părere personală. Tocmai de aceea încerc să citesc mai multe astfel de păreri, pentru a cunoaște mai multe perspective.
Voi încerca să puric cărți atât cât îmi permite timpul. Cu poze, descriere și eventuale link-uri. Ocazional o să mai adaug și articole în care bat câmpii. Cu mult curaj, deoarece acesta nu este un site cu pretenții de a fi popular, ci mai degrabă un fel de hobby.
Dacă se întamplă să aterizați pe acest colțișor de web și aveți recomandări, întrebări sau sugestii, părerea dumneavoastră este binevenită. 🙂
Lectură placută!

„Cartea care merită citită nu e cea care gândeşte pentru tine, ci cartea care te face să gândeşti.” — “The book to read is not the one which thinks for you, but the one which makes you think. ”
– James McCosh

2 thoughts on “Acasă

Leave a comment