Posted in Noi achizitii

Achiziții lunile Februarie-Martie

Avem new-entry. 🙂  Acestea sunt noile mele achiziții din lunile Februarie-Martie.
Va veni și rândul lor la puricat.

  • Mi-am dorit tare mult ”Fizica povestită” de Cristian Presură și mă bucur că am făcut efortul de a o achiziționa. Merită și abia aștept să o puric.
  • ”Gena egoistă” de Richard Dawkins am achiziționat-o cu ajutorul surioarei mele, altfel ar mai fi așteptat în magazin… probabil mult timp, fiindcă e cam scumpicică și o listă de alte cărticele încă își așteaptă rândul. Dar iată c-am pus lăbuța și pe ea.
  • ”Focul de gheață” – m-a atras rezumatul și coperta. Sunt foarte curioasă în privința ei.
  • ”Fiul Hamasului” face parte din colecția ”Reality Shock” din care mai am câteva volume foarte interesante. Mosab Hassan Yousef este fiul unuia dintre liderii și fondatorii Hamasului iar această carte este autobiografia lui. Este totodată și povestea unei convertiri.
  • Am încercat să-mi completez întreaga serie ”Cronicile din Narnia” dar primul volum nu-l mai găsesc nicăieri… Pe cel de-al doilea l-am cumpărat uzat, bucurându-mă totuși că l-am gasit, chiar și-așa mai ciufulit.
  • Iupiii… am acum toată seria ”Doctor Proctor”!
  • Și nu în ultimul rând, ”Basmania – Răspântia gândurilor” de Valentin Nicolau. Această cărticică a fost de fapt principala motivație cu care am făcut toata această comandă. Nu pot să exprim în cuvinte cu ce curiozitate și cu ce bucurie am așteptat această carte!
new-entry feb-martie
new-entry feb-martie

O mare bucurie mi-am mai îngăduit să am achiziționând și câteva cărți de la anticariat. Mai am încă multe pe listă și sper ca încet-încet sa fac rost de ele. Preferatele mele sunt cele pentru copii și cele de satiră-umor. Sper să pot face rost de cât mai multe cărți scrise de Nicuță Tănase. Mai multe vom vorbi despre ele cu ocazia recenziilor. 🙂

anticariat-martie
anticariat-martie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s